Välkommen in!

En etta på 35 kvadratmeter på rätt ställen, varje centimeter är rätt nyttjade för smart planering och snygg design.

När du stiger in genom dörren möts du av en hall med hatthylla för ytterkläder och skor och en separat garderobsförvaring. Till höger ligger toalett med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Inredningen kommer från Vedum och blandare från Tapwell. Till vänster från hallen finner du sovalkoven med yta säng och för öppen klädhängning, eller en liten arbetshörna.

Umgänget i den öppna planlösningen för kök och vardagsrum sträcker sig ut på den 10 kvm stora uteplatsen under sommarhalvåret. En plats att vara på och ta det lugnt med familj och vänner, samtidigt som man kan ta del av det som händer i trädgården som är gemensam för alla boende på innergården.

Ett rum. Med fantastiskt kök från Poggenpohl. Smart förvaring. Uteplats mot Sundbybergs finaste innergård. Det kanske inte blir så mycket bättre..

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
Nils 073-622 35 43
Philip 070-092 28 90

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter