Tareq och Fabriksparken

Socialt liv i Fabriksparken. Umgänge och möten med familj, vänner och grannar är det naturligaste mötet i livet och skapar starka band mellan människor. Detta vill vi inspirera till i kvarteren och hemma hos dig.

I den dolda trädgården på innergården har vi låtit grönska, umgänge och matlagning stå i fokus. I samarbete med Tareq Taylor planerar vi för en gemensam trädgård med växthus och ett praktiskt och snyggt utekök för gemensam matlagning. Här finns fina och tillåtande ytor för den som vill läsa en bok eller för barn som vill springa omkring och leka. Hit kan du ta med dig någon du tycker om, din familj eller värdesätta lite tid ensam i en grön och skön miljö.

Den hemliga oasen på taket med fantastiska utsikter inbjuder till ett skönt miljöombyte i vardagen eller när du arbetar hemma. Dessa platser är anpassade miljöer att trivas i och förberedda för ett socialt umgänge och spontana möten med dina grannar.

 

Att träffas för att gemensamt laga mat, odla eller bara dricka en kopp kaffe i solen förgyller verkligen allas våra liv, och i mitt arbete som krögare, tv-kock och kokboksförfattare är detta något som jag har förmånen att jobba med dagligen. Det är tydligt att detta skänker stor glädje till människor.

Därför är jag oerhört glad och stolt över att få samarbeta med Skandia Fastigheter och Fabriksparken, det nya området som verkligen sätter människor och välbefinnande i fokus. Här kommer alla kunna njuta av vackra miljöer anpassade för gemensam matlagning och odling såväl inne som ute. Vackra, välplanerade och välfungerande kök som inbjuder till inspirerande matlagning. Platser att umgås på, miljöer att trivas i, hem att leva i. /Tareq Taylor

 

Här nedan kan du i vår filmserie höra Tareq berätta om sitt engagemang och värden i Fabriksparkens bostäder.

 

Engagemang

Innergård

Takterrass

Odling

Invigning

Invigning

Paviljongen

Invigning

  Intresseanmälan

  En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

  Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

   KONTAKTA MÄKLARE

   Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
   Nils 073-622 35 43
   Philip 070-092 28 90

   Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

    Kontakta Oss

    Notera att detta inte är en intresseanmälan

    Jag vill komma i kontakt med:

    Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

     Intresseanmälan

     Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

     Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter