Stadsradhus med unik möjlighet

Väl genomtänkta 156 kvm fördelade på 3 våningsplan.

Ett underbart kök med köksö och här finns plats för matlagning, läxläsning, familjen, släkten och alla vänner. Från köket finns en utgång till den egna uteplatsen som vetter mot den gröna och lummiga trädgården på innergården. Vidare följer det rymliga vardagsrummet med flera möbleringsalternativ och generösa fönsterpartier. Här är även badrum samt tvättstuga belägen.

 

I det nedre planet med 2,70 m i takhöjd erbjuds den fantastiska möjligheten att disponera den som uthyrningslägenhet, generationsboende eller till familjens tonåring/ar. En liten etta med egen ingång, ett rymligt badrum och allt förberett för att i efterhand kunna komplettera med ett trinettkök.

 

Bostadens sovrum finner du på övre plan där föräldrasovrummet har upp till 4 m i takhöjd och tilldelats en rymlig walk-in-closet . De två sovrummen mot innergården har har fina takfönster. På detta plan ligger även bostadens tredje badrum.

Utöver förvaringsmöjligheterna i huset har radhusen tilldelats ytterligare ett förråd i brf:en. Möjlighet till parkeringsplats finns i garageplanen under fastigheten.

 

I ett barnvänligt område med sluten innergård byggs här bostäder för livets alla dagar och för familjer som söker något utöver det vanliga.

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Bronze Fastighetsförmedling AB
Joe Maatouk
070-810 48 22

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger dig ett könummmer. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter