Säljstart av etapp 2

Vi delade upp bostäderna i Brf 1 i två säljetapper. Försäljningen av säljetapp 1 startade i okt 2017 och NU ÄR DET DAGS FÖR SÄLJETAPP 2, trapphus 11-13 och 16.

Planlösningar på alla bostäder i Brf 1 finns i bostadsväljaren under bostäder i menyn ovan samt under fliken dokument. Här har vi publicerat priser, månadsavgifter och köpanmälan för säljetapp 2.

 

Du som inte gjort en intresseanmälan på Fabriksparkens hemsida behöver göra det och får därmed ett könummer för bostäderna i etapp 2. Du som redan gjort en intresseanmälan har redan ditt könummer.

 

Under säljveckorna, vecka 10 och 11, lämnar du in din köpanmälan om du vill ha möjlighet att köpa en bostad på ditt könummer i den andra säljetappen. Köpanmälan måste vara inlämnad i paviljongen eller inskickad på mail till fabriksparken@magnussonnyproduktion.se innan den 18/3 kl 18.00. Den 19 mars startar mäklarna rundringningen och du blir kontaktad i turordning efter könummer. Då behöver du kunna ta ett beslut om du vill teckna dig på önskad eller i det skedet erbjuden bostad. Det är bra om du redan under säljveckorna kontaktar bank för lånelöfte och finansiering, detta kommer du behöva inför tecknande av förhandsavtal.

 

Visningspaviljongen intill Löfströms Alle 6 är under säljveckorna öppen;
Måndag den 5 och 12/3 kl 15-19
Onsdag den 7 och 14/3 kl 15-19, den 7/3 bjuder Tareq Taylor på festlig plockmat
Söndag den 11 och 18/3 kl 13-15.

 

När du bokat en bostad i Fabriksparken förlorar du ditt könummer i pågående etapp. Du behåller det däremot  till nästkommande bostadskvarter om du inte väljer att boka en bostad i aktuell etapp.

 

Förhandsavtal: Eftersom Fabriksparkens kostnadskalkyl är intygsgiven och registrerad tecknas bindande förhandsavtal.
Vid tecknande av förhandsavtal erläggs en förskottsavgift om 100.000 kr. I samband med förhandsavtalet behövs ett bindande lånelöfte eller motsvarande handling från en bank.
Upplåtelseavtal: Ca ett halvår innan tillträde tecknas upplåtelseavtal. I samband med upplåtelseavtalet erlägges en handpenning om 10% av den totala köpeskillingen avräknat de 100 000 kr som tidigare erlagts.

 

Kontakta mäklarna på Magnusson Nyproduktion:
Johan Ewerth, tel: 070-967 14 56, johan.ewerth@magnussonnyproduktion.se
Gabrielle Lundström, tel: 076-941 53 60, gabrielle.lundstrom@magnussonnyproduktion

 

VÄLKOMMEN!

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Magnusson Nyproduktion
Johan Ewerth
070-967 14 56

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger dig ett könummmer. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter