Äntligen kan vi berätta att MOMENT är nästa aktör i Fabriksparken och de blir granne med Tareq Taylor och Paul Svensson som öppnar Paul Taylor Lanthandel redan i augusti 2019.

De supervassa entreprenörerna Lisa och Elin som driver MOMENT (nu i Signalfabriken) levlar upp och Sundbybergs bästa frisersalong och lifestyle-butik kommer att finnas i Fabriksparken i början av år 2020.

Grattis till Fabriksparken och varmt välkomna Moment 🍀💚

 

Här skriver Lisa och Elin om deras flytt från Signalfabriken till Fabriksparken i Sundbyberg.

“Det händer mycket i Sundbyberg. Det händer mycket på MOMENT. Vi hänger med i den positiva utveckligen av denna härliga och växande stadsdel. Vi levlar upp och öppnar under första kvartalet 2020 MOMENT 2.0 i helt nya Fabriksparken. Vi flyttar helt enkelt MOMENT Signalfabriken några hundra meter och öppnar en helt ny och fantastisk salong i hjärtat av en ny del av Sundbyberg. Vi blir dessutom grannar med fantastiska Tareq Taylor och Paul Svensson som redan till hösten öppnar sin nya restaurang Paul Taylor Lanthandel i samma hus. Vi ser fram emot allt nytt och spännande som kommer och vi kommer såklart låta er ta del av vår spännande resa fram till flytten. Operation bygga stans härligaste salong har börjat. Nu kör vi! Kram från Lisa och Elin” 

MOMENT följer ni på Instagram @sparklingmoment

 

 

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret, eller kontakta mäklaren direkt - du hittar kontaktuppgifterna nedan.

Bronze Fastighetsförmedling AB
Philip Bengtsson
072-973 30 33

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter