Välkommen till Fabriksparken!

Fabriksparken är ett levande och tilltalande område i hjärtat av Sundbyberg med torg, fik, uteserveringar, små butiker, mataffär, skola och kontor. Nya bostäder byggs med omtanke för ett socialt och hållbart liv mitt i stad och park.

Entrén till Fabriksparken är portalen från centrala Sundbyberg och intilliggande Signalfabriken. Stadskänslan är tydlig från Vasagatan utanför och parkkänslan hämtar vi från den prisbelönta Marabouparken som gränsar till området på andra sidan.

De nya bostadshusen är i tegel och knyter an till områdets och stadens historia. De gröna och privata innergårdarna är dolda mellan husen och takterrasserna blir kvarterens gröna och hemliga oaser.

Det mysiga stråket genom Fabriksparken ska bli en attraktiv plats varje dag året runt. Här finns ett torg med fik, uteserveringar och små butiker. Här skapar vi naturliga mötesplatser och sittytor ute i en skön parkmiljö med härlig belysning. Här kan du stanna till, ansluta din dator till ett eluttag och arbeta en stund eller ta en kaffe och titta på människor. I Fabriksparken står livet i centrum. Umgänge och möten med sambo, familj, vänner och grannar är det naturligaste mötet i livet. I Fabriksparken är det socialt från grunden och vi har byggt in många sällskapliga utrymmen så att det blir lätt att umgås.

City till Sundbyberg på 8 min – Sundbyberg är den välbevarade och charmiga småstaden med levande affärstråk, småbutiker, restauranger och cafeér. I direkt närhet till Fabriksparken finns kommunikationer som tunnelbana, citybana, pendeltåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Lägg därtill parker och grönområden i kombination med fina promenadslingor, bland annat längs Bällstaån, in mot stan. I redan populära Sundbyberg pågår en spännande förändring och innerstadens närhet känns.

När Fabriksparken står helt klar år 2022 (preliminärt) kommer här finnas 450 nya bostäder i bostadsrättsform. Det blir lägenheter, takvåningar och stadsradhus med uthyrningsbart våningsplan. Säljstart av Brf 1, med 153 bostäder, pågår och de första lägenhetsinnehavarna har redan flyttat in.

Gör din intresseanmälan här på fabriksparken.se idag!

  Intresseanmälan

  En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

  Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

   KONTAKTA MÄKLARE

   Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
   Nils 073-622 35 43
   Philip 070-092 28 90

   Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

    Kontakta Oss

    Notera att detta inte är en intresseanmälan

    Jag vill komma i kontakt med:

    Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

     Intresseanmälan

     Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

     Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter