Nya lokaler i utmärkt läge

 

Skandia Fastigheters stadsutveckling i centrala Sundbyberg, Fabriksparken, ska bli en parknära blandstad med 450 bostäder. 
Promenadstråk, gemensamma umgängesytor och plats för handel och restauranger gör Fabriksparken till en attraktiv och levande stadsdel. Här skapar Skandia Fastigheter plats för ett socialt och hållbart liv, och det finns möjlighet att vara en del av ett område som utvecklas med människors välbefinnande i fokus.

 

Skandia Fastigheter bygger bostäderna men har även flera av de kringliggande fastigheterna i området. I de befintliga lokalerna jobbar det idag ca 2500 personer. Willys och Kronofogden finns också i Fabriksparken samt Viktor Rydberg högstadieskola som även öppnar Gymnasium. I intilliggande Chokladfabriken jobbar ca 1500 personer.

Sammanfattningsvis ger detta ett fint underlag för nya caféer, restauranger, juicebarer, skönhetssalonger eller butiker.

 

Läget är strategiskt – bara 8 minuter från city. I direkt närhet till Fabriksparken finns kommunikationer som tunnelbana, citybana, pendeltåg, tvärbana, flygbussar och Bromma flygplats. Med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

 

I det första bostadskvarteret finns två lokaler lediga;

Lokal i trapphus 11 på 52 kvm. Belägen mot Löfströms Allé och Viktor Rydbergs skola. Stora fönsterpartier och generös takhöjd på upp till 5,5 m. En utmärkt lokal för lunchrestaurang, café eller juicebar etc.

Lokal i trapphus 17 på 111 kvm. Belägen mot stråket Vasagatan som förbinder Signalfabriken med Marabouparken och Annedal. Även här en ljus lokal med fantastiska fönsterpartier och generös takhöjd på upp till 5,6 m. En utmärkt lokal för skönhetssalong, butik, lunchrestaurang, café eller juicebar etc.

 

För mer information ta kontakt med Linda Mode, linda@modeli.se eller tel 0707770719.

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Bronze Fastighetsförmedling AB
Joe Maatouk
070-810 48 22

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger dig ett könummmer. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter