Välkommen in!

I den avskilda hallen finns både garderob och hatthylla för ytterkläder. Vidare har du matplats och vardagsrum i helt öppen planlösning, en riktig umgängesyta för vänner och familj.

I anslutning ligger köket och en balkong på 5 kvadratmeter. I motsatt del av lägenheten finns ett stort sovrum med bra förvaring i flera garderober. Härifrån når du den andra balkongen som har utsikt mot den lummiga oasen på innergården.

Innan sovrummet ligger toalett med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Och mittemot toaletten finns en liten nisch som möjliggör en helt perfekt plats för det kreativa hemmakontoret.

Kan det bli bättre?

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
Nils 073-622 35 43
Philip 070-092 28 90

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter