Inredningsarkitekten om valen interiört

Här är det genomtänkt, funktionellt och socialt. De val som är gjorda håller god kvalité och fungerar som en perfekt bas för alla boende.

Med umgänge och matlagning i fokus har vi arbetat fram en perfekt bas för de som ska bo här. Samtliga val håller god kvalité och det finns en enkelhet att i efterhand kunna utveckla och sätta sin egen touch om man skulle vilja.

Köken är prioriterade och valet av Poggenpohl som leverantör står för kvalité, design och ingenjörskonst. Vi menar att god design höjer sig över tillfälliga trender. Med hållbarhet i vårat fokus och en längtan efter hantverksmässig kvalité är detta val en livslång relation mellan den som bor och köket.

Jag kommer träffa alla som köper en bostad i Fabriksparken för en enskild konsultation. Där går vi igenom bostaden tillsammans och ser över möbleringsalternativ och andra önskemål som kan tänkas finnas. Jag presenterar även förslag på förvaringslösningar eller hur du som köpare kan växa med ditt kök efter att du flyttat in.

/Fredrik von Schewen

 

Här nedan kan du i vår filmserie höra Fredrik berätta om sitt uppdrag med Fabriksparkens bostäder.

Kök

Badrum

Konsultation

Säljpaviljong

Badrum

Svart linje

Interiör

Kvalitetskök

  Intresseanmälan

  En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

  Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

   KONTAKTA MÄKLARE

   Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
   Nils 073-622 35 43
   Philip 070-092 28 90

   Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

    Kontakta Oss

    Notera att detta inte är en intresseanmälan

    Jag vill komma i kontakt med:

    Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

     Intresseanmälan

     Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

     Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter