Föreläsning med Tareq Taylor

FÖRELÄSNINGEN ÄR FULLBOKAD!!

Sist lovade vi inspiration och det blev SUCCÉ! Nu har vi bokat in Tareq igen. Hans föreläsning “Mat och kärlek” ÄR KÄRLEK. Innehåll med ärlighet, djup, dynamik och humor.

 

Var: Konsthallen i Marabouparken
När: Tisdag den 25 september

För biljett behöver du anmäla dig här. Vill du ha flera behöver du anmäla varje person. Obs: Det finns begränsat antal platser.

Tareq signerar sin bok ”Mat som gör gott”
Från kl 1730 håller restaurang Parkliv öppet för dig som önskar äta eller dricka en kaffe, ett glas vin eller annan dryck/tilltugg. Tareq signerar sin populära bok Mat som gör gott.
Efter minglet och boksigneringen förflyttar vi oss in till Konsthallen där Tareq berättar om sig, sitt liv och sin kärlek till mat.

Mat och kärlek
Fantastiska och inspirerande Tareq Taylor har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Tareq berättar om tiden från sin kockutbildning till gourmet-restaurangen En trappa ner och Slottsträdgårdens kafé, till hans nuvarande restaurang Kockeriet i Malmö och dagens arbete som folkkär och högt uppskattad krögare, tv-kock, kokboksförfattare och föreläsare.

Välkommen önskar projektgruppen för Fabriksparken

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret, eller kontakta mäklaren direkt - du hittar kontaktuppgifterna nedan.

Bronze Fastighetsförmedling AB
Philip Bengtsson
072-973 30 33

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter