Visningar i Fabriksparken

I visningspaviljongen intill Löfströms Allé 6c har vi modeller som visar hela Fabriksparken och kommande bostadskvarter ☀️. Kontakta våra mäklare för visning!

I området Fabriksparken prioriteras umgänge, matlagning och odling. Utformningen av bostäderna med tillhörande innergård och takterrass följer samma prioriterade värden. Visningspaviljongen är “Fabriksparken miniatyr” och här får du all information du behöver om bostäderna och det nya området. Du kan hämta säljmaterial, titta på modeller för området, titta på kök och badrum samt träffa mäklare som informerar om bostäderna, området och säljprocessen.

 

Här på hemsidan finner du bostadsväljaren, och under fliken dokument ligger andra viktiga dokument. Bläddra gärna igenom den fina säljkatalogen som du kan ladda ned digitalt. Du som är intresserad och inte lämnat en intresseanmälan är välkommen att göra det och nu gäller principen “först till kvarn”.

 

Banksamarbete har vi med Handelsbanken i Sundbyberg. De har ett erbjudande till dig som köper en bostad i Fabriksparken och dem finner du under fliken dokument.

 

Välkommen!

 

 

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
Nils 073-622 35 43
Philip 070-092 28 90

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter