Visningar i Fabriksparken

Visningspaviljongen intill Löfströms Allé 6c har öppet på onsdagar varje vecka kl 1700-1830 ☀️. Utöver dessa tider har vi traditionella söndagsvisningar, håll utkik!

I området Fabriksparken prioriteras umgänge, matlagning och odling. Utformningen av bostäderna med tillhörande innergård och takterrass följer samma prioriterade värden. Paviljongen är “Fabriksparken miniatyr” och här får du all information du behöver om bostäderna och det nya området. Du kan hämta säljmaterial, titta på modeller för området, titta på kök och badrum samt träffa mäklare som informerar om bostäderna, området och säljprocessen.

 

Här på hemsidan finner du bostadsväljaren, och under fliken dokument ligger andra viktiga dokument. Bläddra gärna igenom den fina säljkatalogen som du kan ladda ned digitalt. Du som är intresserad och inte lämnat en intresseanmälan är välkommen att göra det och nu gäller principen “först till kvarn”.

 

Banksamarbeten har vi med Handelsbanken i Sundbyberg och Skandiabanken. De har ett erbjudande till dig som köper en bostad i Fabriksparken och dem finner du under fliken dokument.

 

Välkommen!

 

Övrig info;

Förhandsavtal: Vid bokning av en bostad tecknas förhandsavtal och då erläggs en förskottsavgift om 100 000 kr som kommer att avräknas från handpenningen i samband med tecknande av upplåtelseavtal. I samband med förhandsavtalet behövs ett bindande lånelöfte eller motsvarande handling från en bank.
Upplåtelseavtal: Ca ett halvår innan tillträde tecknas upplåtelseavtal. I samband med upplåtelseavtalet erlägges en handpenning om 10% av den totala köpeskillingen avräknat de 100 000 kr som tidigare erlagts.

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Bronze Fastighetsförmedling AB
Joe Maatouk
070-810 48 22

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger dig ett könummmer. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter