Länge leve staden.

Det är i staden det händer. Det är hit människor tar sig för att träffas, jobba, leva och bo. Vi vill göra stadsmiljöer levande och hållbara. Då får vi de bästa förutsättningarna för livskvalitet. Och då kan vi hjälpa företag att öka sin tillväxt. Genom våra fastigheter och kunniga medarbetare bidrar vi till städer som utvecklas och lever länge.

Vi är en del av Skandia, ett av landets ledande livbolag. Därför satsar vi på långsiktiga investeringar som ger stabil och hållbar tillväxt.

 

Att längta hem är livsviktigt.

Att komma hem. Känslan ska vara speciell, positiv och personlig. Du ska längta hem och trivas där. Just det vill vi fånga i de boenden vi förvaltar och utvecklar. Lika viktigt är sammanhanget. Stadsdelar som är levande och trygga, där boende blandas med skolor, lekplatser, service och handel. Det handlar om att skapa rum där man vill vara.

 

127 fastigheter med 1,4 miljoner syften.

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 127 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Vi har 150 medarbetare med målet att skapa och förvalta stadsmiljöer som lever länge. Uppdraget är att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

 

Läs gärna mer om oss på www.skandiafastigheter.se.

Intresseanmälan

En intresseanmälan ger en köplats när försäljningen startar år 2017. Under pågående försäljning blir du kontaktad av Fabriksparken mäklare som ger dig den information du vill ha. Information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och säljstart mm kommuniceras till spekulanterna via e-mail.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

KONTAKTA MÄKLARE

Vad roligt att du är intresserad av bostäderna i Fabriksparken. Ställ gärna dina frågor i formuläret nedan.
Nils 073-622 35 43
Philip 070-092 28 90

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Kontakta Oss

Notera att detta inte är en intresseanmälan

Jag vill komma i kontakt med:

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter

Intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att bo i Fabriksparken! Gör en intresseanmälan så får du mer information kring projektet, inbjudningar till informationstillfällen, visningar och evenemang. Om du är intresserad av en specifik lägenhet, ange detta i meddelanderutan så hör vi av oss inom kort.

Läs Fabriksparkens policy för personuppgifter